#foodiecouple

Szombathely - Mamma Mia Pizza & Burger Bár

2018. augusztus 06. - FoodieM

Egy meleg hétvégi napon nincs is jobb, mint vízparton lenni ez nem vitás. Ám amikor a hosszú délutáni úszkálásnak vége valamit enni kellene. Felmerül a kérdés, hogy otthon dobjunk össze valami vacsorát ( ez egy sokat mondó összenézés után el is vetődik, mikor meglátjuk egymás energiaszintjét az üveges tekinteten át :D - E.)  vagy jobban megéri kimozdulni. Ennek a folyamatnak mindig úgy állunk neki, hogy az összes lehetőséget megvizsgáljuk. Nem tudtuk igazán mit szeretnénk enni így hát maradt ismét az internet. 2 támpontunk volt, hal vagy hamburger, de együtt a kettő semmiképp. Rá is akadtunk a Mamma Mia Pizza & Burger Bárra. A képek és az árak nagyon meggyőzőek voltak így hát el is indultunk. Lássuk, hogy sikerült az út.

Megközelíthetőség:  Szombathelyen a főtérnél található a Belsikátor 2-ben. Központi helyen van ennek ellenére kicsit nehéz megtalálni. Egy szűk sikátorban van ami főtérre vezet. (Szerencsére ismertem azt a részt is így viszonylag könnyen megtaláltuk - M.) GPS-szel is könnyen megtalálható. Parkolni a főtérnél sok helyen lehet, de fizetős, tömegközlekedéssel pedig bármelyik irányból gyorsan megközelíthető. Kiszállítás is van, akár otthonra is rendelheted.

Kiszolgálás: Elvitelre kértük a burgereket, de a meleg ellenére is megérte volna ott maradni. A kiszolgálás parádés. Jobb szót nem találtunk erre. A személyzet jókedvű fiatalokból állt, akik élvezték a munkát. Szombat este ellenére nem sokkal zárás előtt is barátias fogadtatás volt. Miután kiválasztottuk mit szeretnénk, minimális várakozás után meg is kaptuk az ételünket. Szívesen maradtunk volna még mert a srácok nagyon jó hangulatot csináltak de hát éhesek voltunk ezért elindultunk.

Étel minősége: A képen látható burger egy Chili Burger. ( a képért 1000 bocsi, tutira nem volt ilyen szétesett szegényke, de a kocsiút hazáig felkavarhatta :D - E. )  Házi buciban van, ami nem egy puha bolti féle. Nem ázott el egyáltalán, és puha volt a belseje, a kemény fényes külső ellenére. A húspogácsa kellően átsült, kellően vastag volt, szaftos, finom, nem agyonfűszerezett, kellemes. Chili burger lévén volt benne JALAPENO ( ez meg is alapozta a döntésem - E. ), és chili szósz is. Extrán jól csípett, de mégis érezni lehetett az ízeket, nem csak egy csípős egyeníz uralkodott. Sajt eredetileg nem volt ebben a kombinációban, így hát kértünk rá, mert sajt nélkül nincs hambi. Olyan finoman ráolvadt a husira, hogy élmény volt beleharapni. Ezek után nem is untatnánk senkit azzal, hogy volt benne még zöldség meg bla bla bla. Baromi jó volt az egész, ahogy van! Az adag bőséges volt, kellemes, nem gurulós. Jót ettünk. :) 

Ár-érték arány: Belvárosi hely, jól megpakolt hambik. Sokkal drágábbra számítottunk. És mégsem! Az árakat kifejezetten olcsónak ítéltük, főleg a minőséghez képest. Még a plusz sajttal együtt sem volt vészes, 3000 Ft alatt ettünk jóval, amit azért nem sok helyen mondhatunk el. Bőven megéri, ha egy jó hambira vágyunk.

Összesítve:

Megközelíthetőség: 4 - Központi helyen van és viszonylag könnyen megtalálható, de azért jól el lett rejtve ez a gyöngyszem.856dd993d9fbaaa2c96f0d7296306be0.pngKiszolgálás: 5 - Egyértelmű 5-öst érdemelnek a srácok a kiszolgálás és a hangulat miatt.305bc5dbc11aa561e9684718032bcda2.pngÉtel minősége: 5 - Szombathely legjobb burgere, amit kóstoltunk eddig!305bc5dbc11aa561e9684718032bcda2.pngÁr-érték arány: 5 - Jól laktunk, váratlanul jó áron! :) 305bc5dbc11aa561e9684718032bcda2.png

A bejegyzés trackback címe:

https://foodiecouple.blog.hu/api/trackback/id/tr9914165537

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása