#foodiecouple

Budapest, Mester utca - Black Cab Burger

2018. október 04. - FoodieM

Amíg Eszti diétán van és ontja a posztokat, átveszem a stafétát az éttermeknél. Ismét egy Budapesti helyen jártunk, a Black Cab Burgerben. A szokottnál kicsit korábban indultunk és hamar kiszórtuk az Oszkáros utasainkat, ezért még maradt egy kis időnk, amit mivel megéheztünk, gondoltuk valami étellel kellene kitölteni. Ha a IX. kerületben jártunk, valami közeli helyet kerestünk. Az interneten rövid keresés után találtunk rá a helyre és nem is volt túl messze tőlünk ezért el is indultunk.

Megközelíthetőség: Pesten az esetek többségében autóval közlekedünk igy mindig ez a fő viszonyitási pontunk. Nos akinek nem ismerős a környék annak kicsit nehezebb lesz megtalálni. Eldugva viszont nincs de azért figyelni kell :) A városközponttól kicsit messzebb esik a Mester utcán, és bár nagyon eldugva nincs, azért figyelni kell :) A parkolás kicsit nehézkes a környéken amit mi is megtapasztaltunk. 3 tömbbel arrébb tudtunk csak megállni de ez nem tántoritott el minket és végül meg is lett a hely. Ha az utánajárásom pontos volt, akkor a Mester utcát a 4-es 6-os villamossal is könnyen meg lehet közeliteni. A Bokréta utcai megállótól pedig már csak kb 100 métert kell gyalogolnunk ami elég jól hangzik. 

Kiszolgálás: A kiszolgálástól nem vártunk el semmi nagyot, ez már csak így megy a gyors éttermekben. A dolgozók felettébb kedvesek és udvariasak voltak, amivel mini élménnyé tették a kiszolgálás rövid procedúráját. Az ételre nem kellett sokat várni, teljesen átlagos időt futottak. Mikor elkészült a hambink, akkor pedig névszerint szólítottak és mehettünk is az ételért. Gyors, kedves és kicsit személyes is a névreszóló rendelés miatt. :) Egyértelműen tetszett.

Étel minősége: Sokat gondolkoztunk milyen feltétekkel kérjük a burgert amikor megláttuk az étlap másik oldalán a Cabbie Burger elnevezésű összeállitást. Egyből tudtuk, hogy ez szeretnénk. A marhahúspogácsán kivül található benne grillezett bacon, angol cheddar sajt, jalapeno, paradicsom, fehér hagyma, csemegeuborka és apritott jégsaláta. A szósz pedig választható: ketchup, mustár, majonéz vagy BBQ szósz.  A nagyobb kérdés ami engem nagyon foglalkoztatott az a méret. 4 féle variációból lehet választani. Van 10cm-es zsemle 100g hússal és duplával vagy pedig 12,5cm-es 150g-mal vagy dupla hússal. Nagy gondolkodás árán sikerült kiválasztanom a normál duplát, Eszti pedig egy normált evett, így mindketten pont jól laktunk. Az izek jók voltak de átlagosak. Nagyon sok helyen és sokféle burgert ettünk már ami akár az egyik oka is lehet ennek de semmi újat és izgalmasat nem nyújtott. Kértünk mellé hasábburgonyát is amibe a megszokottnál több apró darab került. Lehet hogy épp csak rosszkor voltunk de ez valahogy megmaradt bennem.

Ár-érték arány: Az árak Budapesthez képest teljesen átlagosak, az adagok a normáltól a nagyig teljesen kimeritik az ember igényeit. A burger pedig finom volt, elmondhatjuk, hogy megérte.

Összesítve: 

Megközelíthetőség: 4 - A parkolás kicsit nehézkes de Pesten ez megszokott dolog 856dd993d9fbaaa2c96f0d7296306be0.pngKiszolgálás: 5 - Kedvesek és gyorsak voltak. Ajánljuk.305bc5dbc11aa561e9684718032bcda2.pngÉtel minősége: 4 - Finom volt de nem egy felejthetetlen burger. És sok volt a kis krumpli. :( 856dd993d9fbaaa2c96f0d7296306be0.pngÁr-érték arány: 4,5 - Jó árak Pesthez és az adagokhoz képeste9f36ed0373dc357cab4db9fb1bbd4f9.png

A bejegyzés trackback címe:

https://foodiecouple.blog.hu/api/trackback/id/tr3614281835

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása