#foodiecouple

Vép - Mad-Mex Mexican Grill & Bar

2018. szeptember 08. - FoodieM

Ennek a helynek a megtalálása keserédes sztori. Kétszer is jártunk itt, egyszer egy rettenetes "baráti találkozón" ahonnan kb menekültünk haza (mondanunk sem kell, ők azóta nem a barátaink :D ). Temettük is a helyet egy időre az emlékek miatt, de aztán felmerült, hogy miért ne mennénk el ketten egy jó mexikóira. Lássuk mi sült ki az ötletből. :) 

Megközelíthetőség: Csak autós szempontból tudjuk leírni, mivel mi azzal mentünk. A hely könnyen megközelíthető. A gyorsforgalmi úton kb az első épület amit megpillantunk, el sem lehet téveszteni, elég szembetűnő. Saját parkolója van, bár mivel az átmenő autósforgalomra tudnak építkezni az elhelyezkedés miatt ez valahol alap, hogy meg tudunk állni.

Kiszolgálás: A kiszolgálásra sincs különösebb panaszunk. Érkezéskor üdvözöltek minket, majd rövidesen megjelent a pincérnő is az étlapokkal. Az italokra kicsit várni kellett mire megkaptuk annak ellenére hogy a hely nem volt tele, az ételre pedig inkább átlagosnak mondanánk a várakozási időt. Plusz pont, hogy az ételeink frissen a tűzről érkeztek ilyen szintidő mellett. Aki egy kicsit szemfüles és jó helyen ül akár a konyhábais betekintést nyerhet, ahol a hozzáértők készítik az étkeket. Nagyon látványos tud lenni.

Étel minősége: 

Eszti: Az én ételem csirkés enchilada volt. Ez 3 tortillatekercs megtöltve a választott feltéttel (esetemben csirke), sajttal és házi szósszal összesütve, babpürével és rizzsel tálalva. Mondanom sem kell, emberes adagra sikeredett a 3 tekercs, rendes kihívás elé állított ( *spoiler* legyőztem :P ). Az íze kellemes volt. A választható 4 csípősség-fokozat közül, 3-assal kértem, ez a chipotle erősségének felel meg. Szeretem a csípőset, így nekem kellemes volt, de aki kevésbé bírja, annak inkább a 2-est ajánlanám ( ~ jalapeno ). Van erről egyébként egy édes kis táblázatuk is ezt lentebb beszúrom, most vissza a kajára. A mexikóitól mit várunk? Csípjen meg legyen fűszeres. Na itt ezt tökéletesen megkaptam a lehető legjobb értelemben. Nagyon finom volt a fűszerezés, nem nyomta el a csirkefűszer az étel többi részét amitől egyébként mindig tartok mikor fűszeres csirkeételt rendelek. Elegendő sajt is volt rajta ( köszönöm, hogy gondoltok a sajtmániásokra :D ), a házi szósszal összesütve kellemes elegyet alkottak. Nem áztatták szét az ételt, tökéletes korona volt ez a tortillákra. Nyúlós és ízletes, ahogy azt a sajtnak kell. Ehhez tökéletes kiegészítő volt a babpüré és a rizs, ezekről nem ejtenék külön szót, bab meg rizs íze volt, szóval azt hiszem elégedett vagyok ezekkel is. :D A kis könnyed zöldsali pedig igazi felüdülés volt a tartalmas finomság mellé. 

Martin: Az én ételem Chili Con Carne La Favorita Del Jefe ( ~ a séf kedvence ) nevet viseli. Ami nem más mint egy marhahúsos chilis bab zöldségekkel és sajtos tortilla tekercsekkel. Az ételt forrón vas serpenyőben tálalták ami remek látvány volt, megadta a hangulatot az ételhez. Az íze pedig fenomenális. Mivel nagyon szeretem a csípős ételeket nem volt kérdés, hogy a 4-es erősséget választom, hadd csípjen. :) Csak az próbálja ki aki jól bírja mert tényleg nagy kihívás, itt-ott megkönnyeztem, akár egy jó filmet. Végre nagyon csípős alatt nem csak azt érthetem, hogy leszakad az arcom és könnyezek. A csípősség ellenére érezni lehetett, a finom ízkavalkádot is. A marha és zöldség is finom puhára főttek és jó arányban vannak elosztva az ételben, nem kellett vadásznom benne a húst, ahogy ez a képen is látszik. Hozzá pedig a ropogós tortilla tekercs sajttal töltve remek kíséret volt. Külön hálát szeretnék adni a tetején található tejfölért, ugyanis a tejtermékek segítenek semlegesíteni a csípősséget ( vagyis a kapszaicint, de értjük mi a szituáció ). Semmi kivetni valót nem találtam az ételben, pont így volt tökéletes. Finom, ízletes, fűszeres, igazi mexikói fogás. Az adag pedig bőséges. Nagy ember létemre is jól laktam vele. 

Ár-érték arány: Meg voltunk elégedve összességében, az árak is korrektek, nem kiemelkedő ár-érték arány, inkább átlagos. De azért megéri. Fogunk mi még itt belakni. :D 

Összesítve: 

Megközelíthetőség: 4,5 - könnyen oda lehet találni, csak autózni kell érte kicsit.e9f36ed0373dc357cab4db9fb1bbd4f9.png

Kiszolgálás: 4,5 - kedves személyzet, átlagos várakozási időe9f36ed0373dc357cab4db9fb1bbd4f9.png

Étel minősége: 5 - finom ételek, kellemes csípősség, nagy adagok. Pirospont a táblázatért. :)305bc5dbc11aa561e9684718032bcda2.png

Ár-érték arány: 4,5 - nem kiemelkedő, de jó ár-érték arány, visszatérős hely. e9f36ed0373dc357cab4db9fb1bbd4f9.png

A bejegyzés trackback címe:

https://foodiecouple.blog.hu/api/trackback/id/tr1314200791

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása