#foodiecouple

Bozsok, Határmenti Vigadó - 2018.június

2018. június 24. - FoodieM

 

Debrecen után nézzük az ország másik végét, pontosabban Bozsokot, vas megye egy kis határ menti települését. Itt található a Határmenti Vigadó ami mind magyar mind osztrák részről  nagyon népszerű. Én a szomszéd faluban lakom így régóta ismerem a helyet. Nem is volt kérdés, hogy Esztit el fogom vinni oda. 

Megközelíthetőség: Amint már mondtam a település és maga a Vigadó nagyon közel helyezkedik el a határhoz, a név nem véletlen. Osztrák környező falvakból gyakran gyalog vagy kerékpárral érkeznek ide, de Szombathelyről is 25 perc nagyjából autóval. Maga az épület egy domboldalban van amihez egy betonút vezet fel. A főúton tábla is jelzi. GPS-szel a legkönnyebb megtalálni.

Kiszolgálás: A sok vendég miatt mindig nagy a hajtás de a pincérek mindig kedvesek és előzékenyek. 2 főnél és nagyobb létszámnál is pontos és gördülékeny a kiszolgálás. Az ételekre sem kell sokat várni amik frissen és melegen kerülnek elénk.

Étel minősége: A képen egy kétszemélyes vigadótál látható ami mindenki igényeit kielégíti. A tálon található két hatalmas rántott hús, két hatalmas roston hús gombás raguval, oldalas, csülök ha emlékeim nem csalnak de ennyi féle húsnál már és ilyen látványnál lehet kihagytam valamit ezért elnézéseteket kérem. Köretnek van rizs, petrezselymes krumpli és párolt lila káposzta. Ami pedig az egészet megkoronázza az két darab krumplis rétes. A látvány magáért beszél mert az ételek mind nagyon finomak. A sok különböző hús mind tökéletesen van elkészítve és fűszerezve amit a köret teljes mértékben kiegészít. Az adag pedig láthatóan brutális! Ez itt kérem 2 főre egy ebéd+vacsora. 

Ár-érték arány: Az adagokat tekintve kiváló, hiszen ebből a tálból még vacsorára is csomagoltattunk el és az is iszonyú mennyiség volt. Ehhez képest igen jutányos áron jutottunk az ételünkhöz.

Összesítve: 
Megközelíthetőség: 4 - a magyar részről kicsit kiesik, de valahol a varázsát is adja az eldugottság856dd993d9fbaaa2c96f0d7296306be0.pngKiszolgálás: 5 - minden látogatás alkalmával kedves és profi
305bc5dbc11aa561e9684718032bcda2.pngÉtel minősége:
5 - hagyományos ízvilág, tradícionális ételek, párját ritkító adagok305bc5dbc11aa561e9684718032bcda2.pngÁr-érték arány: 5 - hatalmas adagok megfizethető áron. A mennyiséghez képest kifej305bc5dbc11aa561e9684718032bcda2.png

A bejegyzés trackback címe:

https://foodiecouple.blog.hu/api/trackback/id/tr3114068923

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása