Szmöre Burger - Debrecen

2019. július 21. - foodiecouple

Ha vasárnapi ebédről van szó, sokan már érezzük is a húsleves illatát. Ma úgy döntöttem pihenek és a klasszik menü helyett kimegyünk napozni, aztán rendelünk valamit. Persze jön a kérdés, hogy mit. Az ilyenkor szokásos ételrendelős portált görgettük a megoldásért és megütötte a szemünket a kis róka ikon. Nahát, de cuki nézzük meg mit tud!  

Kiszállítás: mivel rendeltünk, parkolásról és elhelyezkedésről nem nagyon tudunk nyilatkozni. A kiszállításra 1 órát ígértek, ami kb percre pontosan teljesült is. A választott ételünket frissen, még melegen kaptuk meg. Nem volt megszottyadva a krumpli és nem volt össze-vissza folyva a szósz és a mártás sem, ami rengeteg helyen elő szokott fordulni. Nagy pirospont a burgerrel együtt átszúrt krumplis dobozért. Igazán ötletes megoldás a fent vázolt probléma elkerülésére. Tiszta, esztétikus burgereknek láthattunk neki.

Étel minősége: Az étlapon lévő burgerek mind ígéretesek, nehéz volt a választás. Végül a helyről elnevezett Szmöre burger (buci, szmöre szósz, saláta, marha húspogácsa, cheddar sajt, paradicsom,csemege uborka, hagymakarika, savanyított jalapeno paprika, dupla Bacon, BBQ szósz) és a hozzátartozó menü került a kosarunkba a ház limonádéjával. Tetszett, hogy van valami alternatíva annak is aki nem csak a kóla-ice tea-ásványvíz háromszögből szeretne választani. A burger első olvasásra rengeteg összetevőt tartalmaz, kicsit tartottam is tőle, hogy ki fogják egymást ütni az ízek. Szerencsére kellemesen csalódtam, mindenből pont annyi került bele, hogy egy nagyon harmonikus ízvilágú, finom burger jöjjön létre. Nem volt túltömve, nem csúszkált szét. Ki lehetett érezni minden elemnek az ízét külön is, nem kellett benne vadászni sem a sajtot, sem a bacont, sem semmit. Együtt egy olyan kerek egészet alkottak az összetevők, hogy vétek lenne bármit hozzáadni vagy elvenni belőle. Egyszerűen tökéletesen sikerült. A krumpli is finom, kellően sós, a mártogatós Szmöre szósszal kellemes párosítás volt. Méltó kísérője volt ennek a hamburgernek. Martin megijedt a "kis hasáb" szó láttán, így rendelt mellé mégegyet. Hát azután, hogy belenéztem a krumplit rejtő dobozkába, nem tudom szeretném-e tudni mekkora a nagy. :D Én személy szerint a kicsitől is pukkadásig teltem. A limonádé finom édeskés volt, pont így szeretem. Kellemes volt a hatalmas laktató ebéd után. A menü mellé egy lágy ízű coleslaw sali is járt, nem a szokásos csurig majonézes, hanem csendes mellékszereplőként bújt meg, akit alig veszünk észre, mégsem lenne ugyanaz a sztori nélküle.

Ár-érték arány: a hely középkategóriás árakkal dolgozik, teljesen megfizethető, egy percig sem fájt a szívünk a kifizetett összegért. Cserébe minőségi alpanyagokból készült, hatalmas adag étel került az asztalunkra, amitől pár óráig biztosan kajakómában fetrengünk.

 

Összesítve:

Kiszállítás: 5 - ígért időben jött a futár, viszont az étel ötletes és tiszta csomagolása tette tökéletessé.305bc5dbc11aa561e9684718032bcda2.pngÉtel minősége: 5 - finom ízek és laktató adag. 305bc5dbc11aa561e9684718032bcda2.pngÁr-érték arány: 5 - a minőség és a mennyiség tükrében egyáltalán nem drágálltuk. Visszatérős hely.305bc5dbc11aa561e9684718032bcda2.png

A bejegyzés trackback címe:

https://foodiecouple.blog.hu/api/trackback/id/tr314973494